Termeni si conditii

Termenii si conditiile se aplica tuturor vanzarilor de produse de catre Vanzator prin intermediul site-ului bebetrix.ro catre Cumparator si pot suferi actualizari, ultima varianta fiind disponibila in aceasta pagina a site-ului.

Specificatii produs

Produsele sunt realizate manual si pot diferi fata de fotografia afisata pe site-ul bebetrix.ro in functie de natura materialului textil, culorile acestuia, natura lemnului si de culorile acestuia. Materialul de lemn poate prezenta urme de noduri, fibre sau textura mai pronuntata.

Informatiile prezentate pe site-ul bebetrix.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator fara o anuntare prealabila.

Facturare – plati

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate pe site-ul bebetrix.ro, pe pagina produsului si la sectiunea modalitati de plata.

Plata se poate efectua

  • cu card bancar, atat cu cardul personal cat si cardul de firma folosind platforma STRIPE, in conditii de siguranta deplina (pentru toate tarile)

Plata cu cardul bancar este o metoda sigura intrucat datele cardului nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision de la detinatorul de card.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC 2 (ce reprezinta ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Indiferent de valuta pe care o ai in contul bancar, platile se vor face in RON, la cursul de schimb al bancii tale.

  •  ramburs cu numerar la livrare (doar pentru Romania)

In cazul in care optezi pentru plata ramburs, plata se va face integral catre curierul care efectueaza livrarea produsului.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura fiscala pentru produsele comandate, dupa efectuarea platii.

Comanda

Acceptarea comenzii se considera finalizata in momentul finalizarii platii.

Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze produsele prin curierat rapid. In cazul acelor produse care se realizeaza la comanda, productia se va face in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data comenzii. Livrarea se va face in termen de maxim trei zile lucratoare. La nivel international termenul de livrare poate sa se prelungeasca.

Pe pagina fiecarui produs este mentionat timpul de productie sau disponibilitatea produsului. Asadar, va rugam sa acordati atentie acestor detalii ce apar pe pagina produsului comandat.

Livrarile se efectueaza de Fan Courier, Nemo Express Romania sau DPD de luni pana vineri. Livrarea se va face la adresa indicata de Cumparator. Livrarile se fac in afara sarbatorilor legale si doar in zile lucratoare.

Costul livrarii in Romania se face dupa cum urmeaza:

            ≤1 kg – 18 lei

            2-5 kg – 25 lei

            6-11,5 kg – 30 lei

            12-23 kg – 40 lei

            +24 kg – 50 lei

Transport gratuit in Romania  pentru comenzi de peste 300 lei.

Transport gratuit in Cluj Napoca (Romania) si Floresti (Romania). Pentru a beneficia de transport gratuit utilizatorii trebuie sa insereze codul postal aferent zonei de livrare.

Costul livrarii in Europa* se va face dupa cum urmeaza:

            1-10 kg – 30 EURO

            11-23 kg – 40 EURO

            +24 kg – 55 EURO

Tarile de livrare sunt urmatoa ele: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lithuania, Luxembourg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.

Transport/Ambalare

Fiecare produs este ambalat in cutie de carton si intre placi vor exista separatoare de carton pentru protejarea produsului. Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu produsele in momentul predarii acestora catre societatea de curierat sau catre Cumparator.

Politica de retur

In magazinul Bebetrix exista  doua tipuri de produse:

  1. Realizate doar la comanda
  2. Disponibile in stoc

In cazul produselor realizate la comanda, cumparatorul va returna produsul in maxim 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului doar in cazul in care prezinta defecte de fabricatie. In acest caz produsul se returnează fara nicio implicatie din partea clientului si vanzatorul va schimba produsul sau va face ramburs pe intreaga suma. Acest lucru se va efectua dupa analizarea produsului returnat de catre Vanzator si comunicarea catre client a analizei efectuate.

In cazul produselor disponibil in stoc, clientul poate solicita returnarea produsului/produselor fara motive justificate, nefolosite, nemontate (unde este cazul), in aceeasi stare in care au fost primite, doar in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu accesoriile, etichetele intacte si documentele originale produsului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator in aceasta situatie.

Vanzatorul va rambursa suma achitata in termen de 14 zile de la primirea produsului returnat fara obiectii.

Procedura de returnare este urmatoarea:

  1. Ne trimiti un email la adresa office@bebetrix.ro cu numele tau, numarul comenzii si produsul pe care doresti sa il returnezi.
  2. Noi iti vom raspunde in maxim 24 de ore in zile lucratoare solicitarii tale.
  3. In urma raspunsului nostru vei trimite coletul conform specificatiilor de mai sus catre adresa noastra indicata in mail.

Garantie

Produsele comercializate pe bebetrix.ro au garantie de un an de zile pentru produsele de lemn si 30 de zile pentru produsele textile.