Inspiratia momentului: masuta cu scaune copii perfecte pentru o camera creativa

De cate ori ai ramas in pana de idei atunci cand vine vorba de amenajarea camerei copilului tau? Venim in sprijinul tau cu cateva idei chiar de la persoane dragi noua si cunoscute in comunitatea online, Patricia Tut si Vilcu Andreea, care au ales seturile de masuta cu scaune copii de la Bebetrix pentru a completa decorul din camera copiilor. Lasa-te si tu inspirat de aceste idei!

Masute cu scaune copii fluturasi

Patricia este mama a doi baietei minunati si de putin timp a infiintat un loc foarte prietenos pentru mamici cu bebelusi. Localul Hugs&Mugs este locatia perfecta pentru mamicile care isi doresc sa iasa la o cafea pentru a socializa iar in acelasi timp bebelusii sa se joace.

masuta cu scaune copii
Masa cu scaun cub fluturasi

Patricia a adoptat stilul Montessori atunci cand a amenajat camera lui Stefan si a ales setul cu masuta si scaunele copii fluturasi pentru a completa mobilierul. Astfel, i-a oferit posibilitatea sa isi exprime independenta intr-un mediu sigur, confortabil si cu bun gust.

Setul cu masuta cu scaune copii fluturasi este foarte util pentru Stefan si foloseste acest set pentru diverse activitati creative.

Masuta cu scaune copii masinute

Andreea Vilcu este mamica lui Vladimir, un baietel simpatic foc de doi anisori. Andreea si-a dorit pentru camera lui Vladimir un locsor de studiu si activitati adecvate varstei lui. Masuta cu scaune cub copii de la Bebetrix a fost cea mai buna alegere pentru camera lui Vladimir intrucat:

  • setul masuta cu scaunel se poate folosi de catre copii incepand cu varsta de un an si pana in jurul varstei de 7 ani
  • atat masa cat si scaunul se pot folosi pe trei inaltimi. Astfel, pe masura ce Vladimir va creste va putea folosi setul cu masa si scaune copii stimulandu-i independenta si dezvoltarea.
  • designul este minimalist si nu ocupa spatiu.
  • setul cu masuta si scaunel copii este fabricat din placaj de mesteacan de 15 mm, un material superior PAL-ului sau MDF-ului, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune placaje, astfel că după mai bine de 6 luni de utilizare este impecabil.

Adaugam la cele mentionate mai sus faptul ca masuta copii si scaunul cub copii sunt multifunctionale. Printr-o simpla rotire, masa si scaunul copii pot fi folosite in diverse moduri.

MASUTA COPII se poate folosi ca:

bancuta copii
Bancuta copii
sistem depozitare jucarii-carti
Sistem depozitare jucarii/carti
pat animale companie
Pat animale de companie

SCAUNUL COPII se poate folosi ca:

Inaltator
Sistem depozitare carti/jucarii
masa cafea
Masa cafea sau masa bebelusi
noptiera
Noptiera
taburete
Taburete

Trebuie sa recunoastem ca setupurile alese de Andreea si Patricia sunt sursa de inspiratie pentru orice mamica care isi doreste o camera de vis pentru copii.

Masa cu scaune copii de la Bebetrix – practic si util pentru orice familie!