Ateliere de creatie

Intrucat suntem pasionati de creativitate am inceput o serie frumoasa de ateliere de decorare cuiere pentru mamici cu pitici.

Va invitam cu mare drag sa aflati mai multe detalii si sa va inscrieti la urmatorul nostru atelier

Acest workshop se adreseaza mamicilor din Cluj-Napoca si imprejurimi, pasionate de creativitate si carora le place sa picteze.

In cadrul workshopului fiecare participanta va avea posibilitatea sa decoreze un cuier de lemn pentru copilul sau si va alege intre un cuier in forma de fluturas sau un cuier in forma de masinuta.

Participarea este permisă cu piticul/pitica întrucât am ales o locatie foarte prietenoasa cu cei mici in acest sens. Astfel, gazda workshopului va fi Hugs&Mugs situata pe Bdul 21 Decembrie 1989, aproape de Spitalul Stanca. In timp ce mamicile vor decora cuierele, cei mici se vor juca linistiti.

Decorarea cuierelor va fi realizata cu vopsele Annie Sloan puse la dispozitie de catre organizator. Restul de accesorii (pensule, sort) vor fi asigurate tot de catre organizator.

Durata atelierului va fi de aproximativ 2 ore cu pauze de cafea/ceai si de pupaceli cu cei mici.

Participarea la atelier este 140 RON. Intrucat locurile sunt limitate, va puteti rezerva locurile prin achitarea unui avans de 50% din pretul atelierului.

In cazul in care nu reusiti sa ajungeti la acest curs si ati achitat acest avans, va vom restitui avansul in cazul in care ne anuntati cu circa 7 zile inainte de atelier.

Date de plata: Blue Tomato SRL
Cont: RO34BTRLRONCRT0339474601

Se pot inscrie 6 participante. In cazul in care nu se vor ocupa toate locurile, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul.

Ce mai astepti? Inscrie-te si tu!

Inscrierile se fac folosind urmatoarele date de contact:
office@bebetrix.ro
0744.961.608