De ce sa alegi scaun cub multifunctional si masa multifunctionala de tip montessori?

In momentul in care devii parinte tot universul se schimba. Iti doresti tot ce e mai bun pe lumea asta pentru cei mici si ai tendinta sa cumperi tot felul de lucruri, unele utile iar altele inutile. Pe masura ce micutul creste si incepe sa stea in fund si sa se ridice, trebuie sa te gandesti sa ii oferi instrumente care sa il ajute la o dezvoltare armonioasa. De exemplu, scaun cub multifunctional si masa multifunctionala.

Ce fel de masa si scaun i se potriveste piticului tau? Probabil iti doresti sa fie un produs frumos, natural, util si rezistent si sa il poata folosi pe o perioada mai indelungata. Ce parere ai de un mobilier multifunctional pe care sa il foloseasca in timp intreaga familie?

masa multifunctionala
Scaun cub multifunctional – Scaun Montessori – Scaun copii – Scaunel lemn copii

Scaunul cub multifunctional se potriveste copiilor chiar de la varsta de 1 an intrucat le ofera siguranta si le stimuleaza dezvoltarea. Inspiratia noastra zilnica sunt copiii si le acordam o foarte mare incredere atunci cand vine vorba de utilitatea lucrurilor pe care le folosesc. Astfel, am ramas placut surprinsi atunci cand bebetrix Senior (aka copilul nostru cel mare) s-a ridicat si s-a pus in pozitie de sezut pe un scaun montessori intr-un mod foarte natural la o varstă frageda de circa 9 luni. Era atat de increzatoare si de independenta… Apoi cand a aparut si bebetrix Junior (aka copilul nostru cel mic) si s-a pus pe acest scaun copii inainte de implinirea varstei de un an, am zis ca trebuie sa impartasim tuturor parintilor acest model de scaunel lemn copii. Pana la urma Sharing is caring.

Atat scaunul cat si masa sunt folosite de picii nostri si se creaza o legatura foarte puternica intre ei atunci cand fac activitati impreuna si se joaca. Noi, adultii, ne-am dat seama ca putem folosi scaunul cub de copii in diverse situatii. Astfel, folosim scaunul montessori pe post de inaltator sau chiar noptiera. In timpul zilei, cand se joaca copiii, scaunul cub mai e folosit si pe post de biblioteca. La finalul zilei, cand se face ordine, folosim atat masa cat si scaunele pe post de depozitare a jucariilor si a cartilor.

Masa multifunctionala
Masa multifunctionala – Masa Montessori – Masa lemn copii – Masuta copii

Masa multifunctionala este suficient de mare incat sa incapa patru copii. Cand avem musafiri juniori, facem tot felul de ateliere de creatie pe aceasta masa montessori. In plus, uneori organizam spectacole sau scenete de teatru si folosim masa lemn copii pe post de bancuta. Alteori, bebetrix Animalul (aka bulldogelul nostru scump si drag) isi gaseste locsorul de nani pe aceasta bancuta. Piticii nu se supara pentru ca se inghesuie si ei langa our The One and Only Sky.

Masa multifunctionala

Atat scaunul cat si masuta copii sunt produse din placaj de mesteacan de 15 mm și sunt extrem de rezistente. Sunt testate de la mic la mare. Chiar si tata Ursombache le-a testat iar cele ↊0⇂ kg si-au spus cuvantul. Nu incape indoiala ca aceste produse sunt rezistente si utile pentru intreaga familie. Intrucat suntem adeptii produselor naturale, am ales sa finisam produsele cu model simplu cu ceara de albine si ulei de in. Daca optati pentru varianta nevopsita, puteti profita sa vopsiti scaunul in diverse culori. Noi ne-am distrat de minune vopsind un scaun cub. Modelul fluturasi este vopsit cu lac si vopsea pe baza de apa, sigure pentru copii.

Scaun cub multifunctional

Daca va place stilul practic, versatil, natural, in stil scandinav, optati pentru scaunul cub multifunctional si masa multifunctionala. Piticii se vor indragosti de aceste produse.

#mobiliermultifunctional #mobiliermodular #mobiliermontessori #viatadebulldogfrancez #deajoacaculemnul #scauncubmultifunctional #scauncub #fiicreativ #produsecusuflet #produsromanesc #produseinromania #masamultifunctionala #montessori #woodenkidsfurniture #woodenfurniture