Cum a luat nastere brandul bebetrix?

Povestea bebetrix incepe cu mai multi ani in urma, pe vremea cand inca nu se nascuse primul bebetrix al familiei. A fost un bebetrix mult asteptat atat de catre marea noastra familie cat si de catre prietenii nostri. Astfel, Doriana Antohi ne-a daruit un cadou tare drag noua si anume un set de body-uri cu multe mesaje haioase foc inclusiv cu numele ”bebetrix”. Bineinteles ca a avut si cativa complici printre care Christina Carabus care e ”vinovata” cu designul body-urilor si atat cu primul logo cat si cu actualul logo bebetrix.

Rezultatul? Iata unul dintre body-uri:

povestea bebetrix
Sky – bebetrix patruped

Dupa ani si ani, familia bebetrix a crescut tot mai mare. Am ajuns de la 3 membri la 5 membri, printre care un bebetrix patruped, o fetita Bulldog Francez pe nume Sky, si juniorul bebetrix.

povestea bebetrix
Bebetrix, brandul familiei

Gandul de a avea un proiect al nostru, al familiei, a durat cativa ani intrucat am avut nevoie de timp pentru a prinde curaj. Ne-am gandit mult, mult, mult timp, apoi ne-am razgandit, iar am analizat in cadrul unui consiliu al familiei, iar ne-am razgandit si in cele din urma tata bebetrix a venit cu o idee geniala. De ce sa nu impartasim tuturor parintilor ideea cu masutele si scaunelele multifunctionale care pentru noi au fost si sunt in continuare extrem de practice? De ce sa tinem doar pentru noi? Pana la urma, noua ne place sa impartasim ideile noastre. Mai mult decat atat, iubim natura, iubim lucrurile naturale si muncim cu multa pasiune si cu mult drag. Astfel, ne-am decis sa ne jucam cu lemnul si sa creem un brand al nostru, al familiei noastre.

povestea bebetrix

Dupa ce am hotarat ce urmeaza sa facem, am stat si ne-am pus intrebarea ”Ce nume sa folosim?” Raspunsul la aceasta intrebare a fost: ”Pai bebetrix trebuie sa prinda viata caci produsele sunt pentru si despre bebetrix!” Si asa incepe povestea bebetrix cu produse din lemn, mobilier multifunctional si jucarii. Suntem la inceput de drum. Invatam zilnic, ne confruntam cu tot felul de situatii, gresim, reparam dar ne place enorm de mult. Ce poate fi mai frumos decat sa ai propriul proiect al familiei la care sa participe toata gasca? Nimeni nu a zis ca e usor dar e frumos.

De ce sa alegi produsele bebetrix?

  • Sunt testate si retestate de la mic la mare de catre toti membrii familiei
  • Sunt foarte practice in orice locuinta
  • Sunt de calitate, produse din lemn natural
  • Sunt facute cu mult drag si suflet

Incurajeaza productia locala si cumpara produse bebetrix!